Select Page

Ja fa divuit anys que vam obrir una petita farmàcia al Principat d’Andorra, on es feia realitat un projecte i una il·lusió: una farmàcia que volia estar al costat del ciutadà. Aquest projecte va anar agafant forma amb la incorporació a poc a poc dels millors professionals, que avui en dia formen el nostre equip, sense el qual aquesta marca no hauria estat possible.

Durant aquests anys hem pogut descobrir i conèixer quines eren les necessitats dels nostres clients i que esperaven dels productes que els oferíem. Per això, ens hem llançat a elaborar la nostra pròpia marca: «TU by Roser Miró», seleccionant els principis actius més eficaços i segurs que ens permeten elaborar un tractament personalitzat per a cada client.
TU by Roser Miró, cosmètica Andorra, respon a les teves necessitats, les dels nostres pacients, els nostres clients, els nostres amics, els nostres visitants…
TU by Roser Miró, cosmètica Andorra, és la materialització del nostre treball i del que hem après en aquests anys.

TU és la teva marca de cosmètica personalitzada.

La nostra gamma es compon de productes i fórmules oficinals i de dermocosmètica personalitzada.

Ingredients que fem servir: Utilitzem ingredients actius innovadors i segurs, olis naturals, essències vegetals i la millor galènica. Els principis actius són els criteris esmentats característiques dermatològiques de cada client.

Ingredients que no utilitzem: No fem servir parabens, ni silicones, ni fenoxietanol.