COM CUIDAR LA TEVA PELL?

Saps quin és el teu tipus de pell? Realitza aquest test dermatològic per descobrir quina és la rutina de bellesa que millor s’adapta a les teves necessitats quotidianes i a les necessitats de la teva pell.

La rutina de bellesa és única per a cada persona i ha d’estar d’acord amb les condicions climàtiques en les quals vivim. A més, hem d’adaptar el nostre tractament al dia i la nit per obtenir els millors resultats.

Durant el dia: Neteja, hidratació, protecció solar i un sèrum vitaminat per donar més lluminositat a la pell i per donar un efecte revitalitzant.

Durant la nit: Neteja en profunditat i tractament intensiu per millorar paràmetres de la teva pell, aprofitant que el procés de desintoxicació és més intensiu durant la nit i que el cos pot aprofitar aquest moment per ocupar-se de les necessitats de la pell.

El tractament intensiu es realitza amb una CREMA DE NIT personalitzada i formulada segons el teu tipus de pell i els resultats que vols veure. Fes el test dermatològic i obtindràs la recomanació:

Com sents la teva pell al llarg del dia?

Matí

Migdia

Nit

Té vermellors?

Quin és el teu ritual diari?

Neteja dia/nit

Contorn ulls dia/nit

Sèrum ulls dia/nit

Quina?

S'aplica mascareta facial?

Exfoliant?

Neteja facial en centre d'estètica?

Hàbits de vida

1- Estrès:

2- Contaminació ambiental:

3- Alimentació:

Exercici físic:

13 + 12 =