Com comprar

Com comprar els productes de TU by Roser Miró a través de la nostra botiga en línia?

Un cop acabada la selecció de tots els productes que vols comprar, hauràs de prémer el botó de “FINALITZAR COMPRA”.

Després, hauràs d’emplenar el formulari amb les teves dades, i hauràs de prémer el botó “REALITZAR COMANDA”.

A continuació, et trobaràs amb dues maneres de fer el pagament:
La primera manera serà mitjançant una transferència bancària (Trobaràs les instruccions que hauràs de seguir a la web).
La segona manera d’efectuar el pagament serà amb una targeta de crèdit al TPV virtual Redsys (Aquí també trobaràs les instruccions que hauràs de seguir a la pàgina web). Redsys ofereix una garantia de sistema de pagament segur ServiRed en línia (Verified by Visa, MasterCard SecureCode, J-Secure…), el que garanteix la màxima fiabilitat i seguretat de les teves dades bancàries.

Immediatament després de realitzar el pagament, rebràs per email el teu número de comanda amb les especificacions i la confirmació del cobrament.

En un període màxim de 72 h., rebràs una trucada de l’empresa de missatgeria que et demanarà les informacions necessàries per poder efectuar l’entrega de la teva comanda.

Un cop acabats aquests senzills passos, hauràs après com comprar a la nostra botiga en línia, on podràs gaudir de tots els productes de TU by Roser Miró des de la comoditat de casa teva.

Si vols parlar directament amb un professional de la dermocosmètica, sempre pots visitar la nostra botiga física, on estaran encantats d’aconsellar-te i de resoldre tots els teus dubtes.