La gamma TU es nodreix de la dermocosmètica personalitzada i de productes i formes oficinals. TU respecta la teva pell i utilitza ingredients actius innovadors i segurs, com olis naturals, essències vegetals, la millor galènica… per elaborar els seus productes. A més, els principis actius dels productes se seleccionen segons les característiques dermatològiques de cada client.

En el cuidat de la pell, són tan importants els ingredients que s’utilitzen com els que no. I és que cada element suma o resta. En cap dels productes TU trobaràs parabens, silicones ni fenoxietanol per, precisament, garantir al màxim la salut i vivesa de la pell.

 

Envasos reciclables, personalitzables i reutilitzables

Tots els envasos dels productes TU es poden reciclar al contenidor de plàstic o, si es prefereix, es poden reomplir. Si s’opta per aquesta darrera opció, a més, es gaudeix d’un descompte en l’import total del producte.

A banda del reciclatge, els envasos de TU també es caracteritzen per la seva personalització. I és que cada usuari pot escollir la manera d’aplicar el producte segons diferents sistemes de tancament i dosificació: a través del dispensador, tap disc-top, dosificador d’esprai o tap de rosca. Recorda: TU respecta la teva pell i el medi ambient.