Història de TU

En aquest article us parlem de la història de TU. Ara ja fa divuit anys que vam obrir una petita farmàcia al Principat d’Andorra, on es feia realitat un projecte i una il·lusió: una farmàcia que volia estar al costat del ciutadà. Amb el pas del temps, aquest projecte va anar agafant forma amb la incorporació a poc a poc dels millors professionals, que avui en dia formen el nostre equip, sense el qual aquesta marca no hauria estat possible.

Durant aquests anys hem pogut descobrir i conèixer quines eren les necessitats dels nostres clients i que esperaven dels productes que els oferíem. Com a resultat, ens hem llançat a elaborar la nostra pròpia marca: «TU by Roser Miró», seleccionant els principis actius més eficaços i segurs que ens permeten elaborar un tractament personalitzat per a cada client.

Per tot, TU by Roser Miró, cosmètica Andorra, respon a les teves necessitats, les dels nostres pacients, els nostres clients, els nostres amics, els nostres visitants… A més, TU és la materialització del nostre treball i del que hem après en aquests anys.

En conclusió: TU és la teva marca de cosmètica personalitzada. I és que la nostra gamma es compon de productes i fórmules oficinals i de dermocosmètica personalitzada.

Ingredients que fem servir

Utilitzem ingredients actius innovadors i segurs, olis naturals, essències vegetals i la millor galènica. Per tant, els principis actius són els criteris esmentats característiques dermatològiques de cada client.

Ingredients que no utilitzem

No fem servir parabens, ni silicones, ni fenoxietanol.