Com cuidar la teva pell

Com cuidar la teva pell?

Abans d’aplicar qualsevol crema, és molt important tenir la pell neta perquè el producte pugui penetrar correctament a la pell i s’aconsegueixin els efectes desitjats. Així doncs, has de netejar la pell en profunditat amb un sabó específic pel teu tipus de pell, un que no sigui ni massa greixós, ni massa astringent i que mantingui la teva pell sana.

Després, quan ja tens la pell preparada per la teva rutina, has d’aplicar quantitats petites de producte per evitar l’aparició de brillantors.

Recorda que constància en l’aplicació de la rutina de dia i de nit és essencial per obtenir els resultats desitjats i per mantenir una pell sempre saludable.

ELS ENVASOS

Els nostres envasos són reciclables, personalitzables i reutilitzables.

Es reciclen amb els envasos de plàstic i es poden reomplir, descomptant l’import al client. Així doncs, és un servei que no només és avantatjós pel client, sinó que també cuida la preservació del medi ambient.

Els nostres envasos són personalitzables perquè cada usuari pugui triar la millor manera d’administrar-se’ls i dosificar-se’ls.

ELS NOSTRES INGREDIENTS

Utilitzem ingredients actius innovadors en el mercat i, sobretot, que són segurs en la seva utilització tòpica per garantir sempre una pell sana. Així doncs, fem servir olis naturals, essències vegetals i la millor galènica. Els principis actius són seleccionats segons les característiques dermatològiques de cada client perquè pugui observar els millors resultats a la seva pell i quedi completament satisfet.

Ingredients que no utilitzem:

No utilitzem parabens, ni silicones, ni fenoxietanol.